Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Erik ten Hag naait Ajax gewoon met koopwoede’

Erik ten Hag is hard bezig zijn krediet te verspelen bij zijn oude club Ajax. Eerder wilde hij al Jurrien Timber naar Manchester halen en nu dat niet is gelukt moet Lisandro Martinez maar komen. Daarnaast hoopt hij ook op de komst van Antony.

Daar komt bovenop dat Ten Hag zijn nieuwe werkgever heeft gevraagd een op handen zijnde deal tussen Ajax en RB Leipzig te kapen, inzake Brian Brobbey. Volgens The Times is Ajax zelf al een tijdje rond met Brobbey en was het plan om spoedig verder te onderhandelen met Leipzig, maar toen kwam daar Ten Hag.

De krant claimt te weten dat door de inmenging van Ten Hag, die Brobbey wil overtuigen dat Manchester ‘een betere stap voor hem zou zijn’, de gesprekken met de Duitsers toch weer opgeschort zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *