Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Ambitieuze Feyenoorder wil titel afnemen van Ajax’

Danilo is met vol goede moed begonnen aan zijn avontuur bij Feyenoord. De aanvaller maakte deze zomer de pikante overstap van Amsterdam naar Rotterdam. Hij wil met zijn nieuwe club voor de landstitel gaan en heeft daar vertrouwen in.

“Feyenoord is een grote club, met een grote aanhang, een geweldig stadion, veel supporters en goede spelers. Moet ik dan zeggen dat ik er niet in geloof dat we kampioen kunnen worden?”, vraagt de spits zich hardop af tegenover Voetbal International. Eerder deelde hij tijdens zijn verhuurperiode bij FC Twente dezelfde boodschap aan zijn medespelers.

“Ik wist ook wel dat het bijna onmogelijk was”, vervolgde Danilo iets realistischer over zijn periode in Enschede. Maar volgens hem wil hij daarmee laten zien dat hij het hoogste wil nastreven als voetballer en dat moet men in De Kuip ook doen. “Nu ik hier ben, zeg ik hetzelfde als bij FC Twente en dit keer een stuk overtuigender”, geeft hij zelf in elk geval het goede voorbeeld.

De spelers van Feyenoord maken in elk geval indruk op de aanvaller. “Marcos Senesi, Orkun Kökcü, Lutsharel Geertruida, Gernot Trauner, die kunnen bij Ajax mee. En ik geniet helemaal van Fredrik Aursnes. Hij laat voetbal er zo makkelijk uitzien: nooit balverlies, altijd de goede oplossing”, had Danilo oog voor zijn medespelers de laatste tijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *