Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Aston Villa en Leicester City willen Ibrahim Sangaré’

Meerdere clubs uit de Premier League willen zich versterken met PSV-sterkhouder Ibrahim Sangaré. Volgens het medium Football Insider hebben inmiddels Aston Villa en Leicester City contact met hem gelegd.

Beide Premier League-clubs overwegen de middenvelder van PSV in te lijven. Zij zijn allebei op zoek naar een nieuwe middenvelder, aangezien Douglas Luiz (Villa) en Youri Tielemans (Leicester) mogelijk vertrekken.

Sangaré was vorig seizoen een sterkhouder bij PSV. De Eredivisie-topclub wil hem bij voorkeur behouden, maar houdt er rekening mee dat hij alsnog afkoerst op een transfer. In januari werd hij al gelinkt aan Newcastle United en nu zijn er dus andere Premier League-clubs in hem geïnteresseerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *