Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Zaakwaarnemer Antony is momenteel in Manchester’

Een vertegenwoordiger van de Braziliaanse vleugelflitser Antony is momenteel in Manchester. Hier maakt het Engelse medium The Times melding van. De sterspeler van Ajax wordt al maanden gelinkt aan een transfer naar het plaatselijke United.

De Britse kwaliteitskrant weet nu te onthullen dat een van zijn zaakwaarnemers naar Engeland is afgereisd om onderhandelingen te voeren. Dat wijst erop dat de club van manager Erik ten Hag zéér serieus geïnteresseerd is.

Ajax zou een transferprijs van tachtig miljoen euro om de nek van Antony hebben gehangen. Naar verluidt heeft United eerder een bod van zestig miljoen euro hebben voorgesteld, maar dat leidde tot een ‘nee’ uit Amsterdam. De transfer van Lisandro Martínez naar United zal de onderhandelingspositie van Ajax nóg sterker hebben gemaakt.

Ten Hag heeft al aangegeven dat een nieuwe aanvaller hoog op zijn wensenlijstje staat. Die interesse staat los van de ontwikkelingen rond Cristiano Ronaldo, die naar verluidt op een vertrek aast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *