Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Antony in alle staten na nee van Ajax’

Antony heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar Manchester United. Maar Ajax denkt daar heel anders over. Zij willen geen belangrijke speler meer laten gaan. En anders moet daar de hoofdprijs tegenover staan van tachtig miljoen euro. En daar is de Braziliaan niet blij mee.

Volgens het dagblad Mirror heeft H2 (Klaas-Jan Huntelaar en Gerry Hamstra) hem inmiddels te verstaan gegeven dat hij in de Johan Cruijff ArenA moet blijven. Maar dat zou de international van De Goddelijke Kanaries ‘irate’ (verbolgen, red.) en ‘furious’ (furieus, red.) hebben gemaakt. De genoemde krant weet dat Antony per se in Manchester wil voetballen, omdat hij dat ziet als positieverbetering en een kans die hij niet aan zich voorbij kan laten gaan…

Eerder berichtte de website Goal al dat The Red Devils een laatste (ultieme) poging gaan wagen voor hun doelwit. Daarbij hoeft Ajax naar verluidt niet te verwachten dat United ook daadwerkelijk voldoet aan de vraagprijs die men in onze hoofdstad hanteert, van liefst tachtig miljoen euro. Dat zouden de Engelsen namelijk een brug te ver vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *