Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Lorenzo Lucca ziet het helemaal zitten bij Ajax’

Ajax staat op het punt om zich te versterken met de Italiaanse aanvaller Lorenzo Lucca. De speler van Pisa heeft ook de mogelijkheid om te verkassen naar Bologna maar ziet het helemaal zitten om te gaan spelen voor Ajax. Hier maakt de Italiaanse transferbaas Gianluca Di Marzo melding van.

Alleen de laatste details tussen Ajax en de agenten van Lucca moeten nog afgerond worden. Zoals bekend zijn de Amsterdammers ook akkoord met Pisa: Lucca wordt voor één seizoen gehuurd, waarna Ajax een optie tot koop van tien miljoen euro plus bonussen kan lichten. Als de landskampioen dat doet, dan heeft Pisa ook een doorverkooppercentage op een toekomstige transfer van Lucca.

De boomlange spits leek eerst op weg te zijn naar Bologna, maar Ajax wist de transfer te kapen. Toen de nummer dertien van de Serie A dat doorhad, werd er nog één laatste poging gewaagd. Dat was zonder succes, want Lucca wil per se naar Ajax. De jeugdinternational is ‘gefascineerd’ van het feit dat hij in Amsterdam Champions League-voetbal kan spelen en dat hij de eerste Italiaan ooit wordt in het shirt van Ajax.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *