Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Noni Madueke loopt spierblessure op en is klaar

PSV-aanvaller Noni Madueke is voorlopig niet inzetbaar voor PSV. Hij heeft namelijk in de week van de waarheid een spierblessure opgelopen. Hier maakt het Eindhovens Dagblad melding van. Het is nog onduidelijk hoelang hij er uit ligt.

Rik Elfrink, PSV-watcher van het ED tweette het nieuws vrijdagavond. Kort daarna bevestigde ook Stef de Bont, PSV-watcher van VI, het nieuws. Volgens eerstgenoemde gaat het om een spierblessure, zo bevestigen meerdere bronnen rond de speler. Deze blessure zou behoorlijk serieus zijn. Hoe lang en hoe ernstig precies, is nog onduidelijk.

Wel lijkt het er op dat de Eindhovenaren het in ieder geval deze én komende week, waarin de belangrijke wedstrijden tegen Ajax (Johan Cruijff Schaal) en AS Monaco (kwalificatie Champions League) op het programma staan, moeten stellen zonder de linkspoot. PSV mist voorin ook al Yorbe Vertessen. Hij viel weg vanwege een blindedarmontsteking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *