Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Áls hij vertrekt, dan gaat Feyenoord 100 procent andere speler aantrekken’

Mocht Fredrik Aursnes deze zomer nog een transfer gaan maken dan zal Feyenoord een opvolger voor hem gaan kopen. Dit heeft trainer Arne Slot laten weten.

De Noorse controleur wordt nadrukkelijk in verband gebracht met een transfer naar Benfica. De werkgever van Roger Schmidt zou zo’n vijftien miljoen euro willen betalen. Feyenoord leek al in te spelen op een vertrek van Aursnes door Quinten Timber voor een recordbedrag van 8,5 miljoen euro over te nemen van FC Utrecht. Volgens Slot ligt dat echter anders.

“Aursnes is een zeer goede speler. Fredrik en Quinten kunnen denk ik uitstekend samenspelen. Dan kan Orkun Kökcü nog daarvoor of daarnaast het creatieve oppakken”, stelt de Feyenoord-trainer. “Maar áls het zo is – als, als als – dat Fredrik weggaat, dan gaan wij daar honderd procent zeker een nieuwe speler voor aantrekken.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *