Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Arne Slot wil nog drie versterkingen halen’

Feyenoord is nog niet klaar op de transfermarkt. Trainer Arne Slot wil er nog drie spelers bij hebben. Dit zei hij voorafgaand aan het oefenduel met Osasuna vanmiddag.

Aan ESPN kon Slot niet vertellen hoe de zaken wat betreft verdere versterkingen er precies voor staan. “Het lijkt me logisch dat ik me vandaag volledig focus op deze wedstrijd, maar ik weet wel dat we op de achtergrond nog heel druk bezig zijn om ons op een paar posities te versterken. We hebben nog twee linksbacks en een buitenspeler nodig. En mocht er iemand weg gaan, dan moet daar één op één vervanging voor komen. Daar zijn we mee bezig, maar of het gaat lukken weet je niet.”

Op de transfervrije Jean-Paul Boëtius hoeft de achterban in ieder geval niet meer te rekenen. “We hebben hem de mogelijkheid gegeven om mee te trainen. Niet alleen voor hem; ook omdat wij in de aantallen niet heel hoog zaten en zo’n beetje elke jeugdspeler al bij ons hadden. Maar een week voor de competitie vind ik dat je moet gaan werken met jongens waar je volgende week ook rekening mee houdt. Daar hoort Jean-Paul niet bij. We hebben hem nog wel de mogelijkheid geboden om bij de Onder 21 mee te trainen, maar niet meer bij ons.”

Daarmee lijkt het aannemelijk dat een transfer van de baan is. “Dat heeft ermee te maken dat we al meer spelers als hij hebben. Orkun Kökcü, Sebastian Szymanski, Quinten Timber; spelers die een beetje tussen aanvallende en verdedigende middenvelder in zitten. Daar was geen noodzaak voor. Het is goed om veel goede spelers te hebben, maar je moet het ook niet gaan overdrijven.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *