Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Ik heb nog nooit zo’n gedreven trainer meegemaakt’

In 2020 arriveerde Patrik Walemark bij Feyenoord. Dit jaar moet zijn seizoen gaan worden. De 20-jarige Zweedse aanvaller kon naar Club Brugge en nog wat subtoppers in de Serie A. Waarom werd het uiteindelijk Feyenoord?

“Omdat ik vooraf al het idee had dat dit voor mij de ideale volgende stap kon zijn in mijn nog jonge profcarrière”, zegt Walemark tegen Voetbal International. “Dat gevoel werd nog sterker na gesprekken met Arnesen en trainer Arne Slot. Ik heb nog nooit zo’n gedreven trainer meegemaakt. Ja, soms word ik er gek van, maar ook al zie je het misschien niet aan me: I love it!”

“Ik wil gepusht worden, want ik streef perfectie na. Deze trainer helpt me erbij en mijn medespelers doen het ook. Zij zorgen voor een omgeving waarin me kan ontwikkelen. Ik kijk graag naar andere spelers. Wat ze doen in bepaalde situaties, hoe ze zich, bijvoorbeeld, positioneren, hoe ze een bal aannemen, hoe ze schieten. Ik leer er van”, aldus Walemark.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *