Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Antony gaat op het WK de ster van Brazilië worden’

Voormalig teammanager van Ajax David Endt voorspelt Antony een groet toekomst toe. De Braziliaanse vleugelflitser staat op het punt om Ajax te verruilen voor Manchester United.

“De transfer van Ajax naar Manchester United betekent voor Antony ook dat hij in Brazilië een hoofdrol gaat spelen. Daar ontkom je niet aan. Hij krijgt inderdaad de status van dé grote speler van het Braziliaanse elftal. Er lopen andere hele goede spelers, maar dat er zoveel geld wordt betaald, zorgt ervoor dat zijn status geweldig omhoogschiet. Hij is natuurlijk al een speler van het nationaal elftal, maar nu wordt hij één van de dragende mannen. Je ontkomt er niet aan dat via de media en de publieke opinie hij een grote ster van Brazilië is geworden.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *