Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Leon Bailey en Lucas Ocampos serieus in beeld bij Ajax’

Leon Bailey en Lucas Ocampos zijn serieus in beeld bij Ajax om Antony op te volgen. Hier maakt clubwatcher Mike Verweij melding van.

“Deze namen zijn serieus in beeld”, stelt Verweij in de Kick-Off Voetbalpodcast. Het is gissen wie Ajax als nummer één ziet als opvolger van Antony. Hakim Ziyech (29) zou in de nadrukkelijke belangstelling staan, maar heeft nauwelijks restwaarde. “Maar Ocampos is ook een speler van 28 zonder restwaarde. Daarbij schijnt hij mentaal een apart geval te zijn, maar wel een geweldige voetballer.”

Ajax heeft meerdere opties. “Bailey is een hele serieuze optie. Het is de vraag of Aston Villa erop zit te wachten om twee dagen voor de deadline nog een speler te verkopen. Maar hij wil vertrekken. Hij wil graag naar Ajax.”

Valentijn Driessen lijkt niet onder de indruk van Bailey. “Als je zijn carrièreverloop zit… Daar word je niet vrolijk van. Wat doet Aston Villa in de Premier League? Die club draait kleurloos mee in de middenmoot. Gaat Bailey Ajax sterker maken?” Ook over Ocampos heeft de journalist bedenkingen. “Die Argentijn maakt indruk bij Sevilla, maar waarom mag hij weg? Sevilla is het prototype van een Europa League-club.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *