Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Ajax ziet definitief af van Hakim Ziyech’

Hakim Ziyech lijkt ook de komende maanden nog voor Chelsea te voetballen. Er was even sprake van een terugkeer naar Ajax maar dat is inmiddels van de baan.

Ajax heeft Antony maandag officieel voor een recordbedrag verkocht aan Manchester United. Ziyech werd aangemerkt als topkandidaat om hem op te volgen, maar de betrokken partijen konden het niet eens worden over de voorwaarden. Daarop is de Amsterdamse club doorgeschakeld naar Lucas Ocampos van Sevilla.

Ajax-watcher Mike Verweij, journalist van De Telegraaf, laat dinsdagavond het volgende weten via zijn Twitter-account: “Hakim Ziyech lijkt in de basis te starten bij Chelsea (tegen Southampton, red.). Transfer naar Ajax na komst Ocampos definitief van de baan.”

Ziyech heeft sinds zijn transfer naar Chelsea medio 2020 nooit een vaste basisplaats veroverd op Stamford Bridge. De Marokkaans international wilde daarom vertrekken, maar met AC Milan werd geen akkoord bereikt en ook een Ajax-rentree mislukte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *