Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Miljoenenaankoop van Ajax is er helemaal klaar mee’

Mohamed Kudus is momenteel geen gelukkig man. De middenvelder van Ajax krijgt geen toestemming van zijn club om naar Everton te vertrekken.

Volgens Ghanasoccernet heeft Ajax een aanbod van Everton definitief naast zich neergelegd. De club uit Liverpool wilde de 22-jarige Ghanees dolgraag inlijven en vond gehoor bij de hoofdrolspeler in kwestie, maar vanuit de Ajax-leiding kwam het bericht dat hij niet beschikbaar is op de transfermarkt.

Het genoemde medium schrijft dat kamp-Kudus tevergeefs druk heeft uitgeoefend op Ajax. Zelfs een tijdelijk vertrek bleek onbespreekbaar voor de Amsterdammers. Dat is pijnlijk voor de middenvelder, die ontevreden is over diens reserverol in de Johan Cruijff ArenA. Op korte termijn wil hij simpelweg meer speeltijd.

Kudus sprak reeds met manager Frank Lampard van Everton. Op Goodison Park kon hij wél een basisplaats tegemoet zien volgens de oud-international van Engeland, maar de potentiële transferdeal is geklapt. Kudus had op dat moment al een persoonlijk akkoord met The Toffees.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *