Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Arne Slot kan eindelijk uitpakken met inzetten van dribbelbaas’

Feyenoord-trainer Arne Slot kan eindelijk beschikken over de Braziliaanse dribbelbaas Igor Paixão. Zijn papierwerk was nog niet in orde maar nu is dat allemaal geregeld. In het eerstvolgende duel tegen GA Eagles is hij dus inzetbaar.

Feyenoord nam Paixão eerder deze maand over van Coritiba. De vleugelaanvaller tekende een contract tot medio 2027 en wordt gezien als de opvolger van Luis Sinisterra. De vleugelspeler sloot deze week voor het eerst aan op de groepstraining van de Rotterdammers en kan zaterdag zijn eerste minuten maken in het duel tegen Go Ahead Eagles.

Paixão kan zowel links als rechts uit de voeten. Hij was voor het eerste van Coritiba tot dusver goed voor vier goals en evenveel assists in achttien wedstrijden. De Rotterdammers betalen naar verluidt zo’n zes miljoen euro voor de aanvaller, die in zijn thuisland dit seizoen vooral in de smaak viel vanwege zijn dribbels. Paixão stond met gemiddeld 5,4 dribbels per negentig minuten in de Braziliaanse competitie garant voor spanning en sensatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *