Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Arne Slot: ‘Weet niet of we naar Ajax en PSV kunnen kijken’

Arne Slot weet nog niet of hij met Feyenoord kan meestrijden om het kampioenschap. Aankomend weekend zullen ze in ieder geval hun best doen tegen Go Ahead Eagles.

Zo is het voor Slot nog een vraagteken of Feyenoord nou sterker, of zwakker is geworden tijdens de afgelopen transferzomer. “PSV eindigde boven ons, die hebben de selectie bij elkaar gehouden en er zomaar vijf echte kwaliteitsspelers bijgehaald. Ook Guus Til, onze topscorer”, vertelt hij tijdens de persconferentie vandaag, geciteerd door het Algemeen Dagblad.

“Als ik achter ons kijk dan zie ik dat FC Twente ook dezelfde selectie heeft en volgens mij waren die vorig seizoen na de winter qua punten beter dan Feyenoord. Ze spelen nu geen Europees voetbal, ze zouden het weer kunnen volhouden. Het is gewoon lastig voor nu: ik weet niet of we naar Ajax en PSV óf naar Twente en AZ moeten kijken.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *