Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

PSV maakt van Cody Gakpo één van de grootverdieners in de Eredivisie

PSV heeft haar sterspeler Cody Gakpo beloond voor zijn trouw. De aanvaller koos ervoor om deze transferperiode niet te vertrekken naar de Premier League. Hij heeft nu een flinke opwaardering gekregen in zijn contract.

Dat schrijft het Eindhovens Dagblad. Begin 2022 tekende Gakpo ook al een nieuwe verbintenis in het Philips Stadion tot en met de zomer van 2026 (!), maar gaat een half jaar later opnieuw zijn krabbel zetten onder een contract. Daarbij krijgt hij volgens het regionale medium ‘sterk verbeterde voorwaarden’, waardoor hij samen met Ibrahim Sangaré de bestbetaalde speler van PSV wordt en tot de grootverdiener van de Eredivisie gaat behoren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *