Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Misschien kan Mohamed Kudus naar een betere club als Everton’

Mohamed Kudus was de afgelopen transferperiode dichtbij een overstap naar de Premier League. Het Engelse Everton wilde hem overnemen van Ajax maar die gingen hier niet mee akkoord. Momenteel staat de Ghanees in de spits bij de Amsterdammers en maakt daar indruk.

Ook tegen Liverpool kreeg hij de voorkeur van trainer Alfred Schreuder. “Het is heel verrassend, want zo veel had hij nog niet laten zien bij Ajax”, is het oordeel van Mikos Gouka van het Algemeen Dagblad. “Hij komt in een nieuwe rol als spits en hij was één van de weinigen die overeind bleef.”

“Zeker in de voorhoede, waar we Bergwijn niet hebben gezien en Tadić zelf een beetje een pijnlijke indruk maakte”, aldus Gouka. De journalist voorspelt dan ook dat de waarde van Kudus flink omhoog is gegaan. “Hij heeft het goed gedaan en dan weet je hoe dat gaat in Amsterdam. Als er betaald moet worden, dan wordt er straks ook echt betaald.”

“Ik geloof wel dat de prijs omhoog is gegaan. Als je tegen Liverpool laat zien wat je kunt, is dat zo veel meer waard dan een paar wedstrijdjes in de Eredivisie. Misschien kan hij nu wat hoger instappen dan Everton”, besluit hij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *