Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Ajax treed vanavond vermoedelijk met deze elf namen aan’

Ajax speelt vanavond om 21.00 uur in de Champions League tegen het Italiaanse Napoli aan. Volgens het Algemeen Dagblad zal trainer Alfred Schreuder vermoedelijk met dezelfde elf namen aantreden als ze deden tegen Liverpool.

Tegen Go Ahead Eagles mochten Florian Grillitsch, Lucas Ocampos, Brian Brobbey en Davy Klaassen nog vanaf de aftrap beginnen, maar voor het Europese treffen is het viertal naar de bank gewezen. Edson Álvarez en Steven Berghuis krijgen de voorkeur op het middenveld. Uitblinker Kudus, die tegen Rangers en Liverpool al trefzeker was, mag het in de voorhoede laten zien met Steven Bergwijn.

De verdediging van Ajax kent naar alle waarschijnlijkheid weinig verrassingen. Devyne Rensch, Jurriën Timber, Calvin Bassey en Daley Blind moeten de aanvallen afstoppen, met Remko Pasveer achter hen. Napoli start waarschijnlijk met dezelfde elf namen als tegen Torino, waar het afgelopen weekend van werd gewonnen.

Vermoedelijke opstellingen:

Ajax: Pasveer; Rensch, Timber, Bassey, Blind; Álvarez, Taylor, Berghuis; Tadic, Kudus, Bergwijn

Napoli: Meret; Di Lorenzo, Rrahmani, Kim, Mário Rui; Anguissa, Lobotka, Zielinski; Politano, Raspadori, Kvaratskhelia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *