Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Kritiek op enorm prijskaartje van Calvin Bassey’

Calvin Bassey werd deze zomer bij Ajax gepresenteerd als opvolger van Lisandro Martinez. Zijn transfersom kan oplopen tot maar liefst 26 miljoen euro. Journalist Freek Jansen is hier nog al kritisch over.

“Onderaan de streep was het een slechte transferperiode. Ajax heeft voor ruim honderd miljoen geïnvesteerd, maar tegen Napoli stonden er slechts twee aankopen in de basis”, stelt de Ajax-watcher in de Pak Schaal Podcast. Bassey was één van die twee.

Jansen vervolgt: “Bij Bassey kun je nu al concluderen dat Ajax met 23 miljoen de absolute hoofdprijs voor hem heeft betaald. Het was gezien zijn huidige kwaliteiten logischer geweest om vijf à tien miljoen euro voor hem te betalen. Op voetballend gebied moet hij nog hele grote stappen maken. Misschien gaat dat ook nog wel gebeuren.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *