Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

AZ voorlopig zonder mandekker Zinho Vanheusden

AZ moet het voorlopig doen zonder de Belgische mandekker Zinho Vanheusden. Het medium Gazet van Antwerpen meldt dat Vanheusden een breukje in de voet heeft opgelopen. Na een duel met Bas Dost werd hij hard geraakt door de FC Utrecht-spits.

Verder onderzoek heeft uitgewezen dat hij meerdere weken aan de kant staat. Het is een nieuwe tegenslag voor de mandekker, die door AZ wordt gehuurd van Internazionale. In zijn loopbaan stond hij al geregeld voor langere tijd aan de kant met blessures.

Vanheusden debuteerde pas begin oktober voor de Alkmaarders. “Ik voel me elke week beter. We hebben alles stap voor stap opgepakt. Ook gezien mijn verleden moesten we het even iets anders aanpakken om echt fit te worden”, liet hij vorige week nog weten aan VoetbalPrimeur na het Conference League-duel met Apollon Limassol. Het WK lijkt de enkelvoudig Rode Duivel nu wel op zijn buik te kunnen schrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *