Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Goed nieuws lonkt voor Donny van de Beek’

De kans is groot dat Donny van de Beek vanavond zijn opwachting zal gaan maken bij Manchester United. Hij is namelijk weer inzetbaar voor de ploeg van manager Erik ten Hag.

“Ja, we zijn heel blij met de terugkeer van Donny, Harry (Maguire, red.) en Aaron (Wan-Bissaka, red). Zij trainen allemaal weer met de groep mee. Na de laatste training zullen wij de beslissing maken over wie er speelt.”

Afgelopen weekend speelde United in blessuretijd nog gelijk tegen Chelsea (1-1, goal Casemiro). Ten Hag: “Ik denk dat wij tot het einde doorgaan en dat is een kwaliteit dat een team dat trofeeën wilt winnen nodig heeft. Wij blijven in ontwikkeling en maken ook op dat gebied veel stappen.”

Het bomvolle schema zorgt bij Ten Hag voorlopig nog niet voor kopzorgen. “Het feit dat wij in de laatste minuten nog terug kunnen komen in de wedstrijd is een teken dat het goed zit met onze fitheid. Dat is een investering en we moeten daarmee doorgaan.” Spelers fit zien te houden is wel een grote uitdaging, erkent de Tukker. “Het is een verantwoordelijkheid voor ons als staf, maar zeker ook voor de spelers. Je moet de juiste dingen doen, eerst op de training, dan op het veld en in de gym. Maar ook het herstel en de voeding is heel belangrijk.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *