Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

DEFINITIEF: Paul Pogba mist het WK in Qatar

Paul Pogba mist het WK in Qatar. De Franse middenvelder heeft te maken met een terugslag van zijn blessure en gaat het niet redden. Dit heeft zijn zaakwaarnemer bevestigt.

Pogba bleef lang hoop houden op een deelname aan het WK met Frankrijk en leek hard op de weg terug van een knieblessure, maar maandag ging het mis op de training bij Juventus. De middenvelder liep een dijbeenblessure op. Medisch onderzoek wijst uit dat Pogba het WK niet meer te halen is.

“Na medische onderzoeken is het buitengewoon pijnlijk om te melden dat Paul Pogba nog moet revalideren na zijn knieoperatie. Om deze reden zal Paul niet in staat zijn om zich bij het Franse team in Qatar te voegen”, zei Rafaela Pimenta tegenover Telefoot. “Paul wil graag zo snel mogelijk weer op het veld staan, maar hij moet geduld hebben, hard werken en in deze zware tijden het beste van zichzelf geven om zo snel mogelijk weer op het veld te staan.”

Daardoor valt het doek voor Pogba definitief. Sinds 2013 kwam de middenvelder tot op heden tot 91 interlands voor Frankrijk. Daarin scoorde de spelverdeler elf keer. Een daarvan maakte hij in de gewonnen WK-finale van 2018.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *