Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Marcos Senesi en Luis Sinisterra keren terug in De Kuip

Marcos Senesi en Luis Sinisterra keren nog één keer terug in De Kuip om afscheid te nemen van hun publiek. Dit zal gebeuren voorafgaand aan het duel met Excelsior. Dit weet de club te melden via haar digitale kanalen.

Senesi en Sinisterra vertrokken afgelopen zomer voor recordbedragen naar respectievelijk AFC Bournemouth en Leeds United. Voor de Argentijn werd om en nabij de vijftien miljoen euro betaald, terwijl de Colombiaan Feyenoord al minimaal 25 miljoen euro heeft opgeleverd.

Met het tweetal in de ploeg behaalde de Rotterdammers afgelopen seizoen de finale van de Conference League, waarin AS Roma met 1-0 te sterk was. Het was voor zowel Senesi als Sinisterra meteen de laatste wedstrijd in dienst van Feyenoord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *