Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Aantal flinke opstekers voor PSV in aanloop naar Ajax-kraker’

PSV wist gisteren op een fraaie manier te winnen in de Europa League. Op bezoek bij het Noorse Bodo/Glimt werd er met 1-2 gewonnen. Ook zijn er een aantal flinke opstekers op komst voor het treffen met Ajax van aanstaande zondag. Hier maakt het Eindhovens Dagblad melding van.

Het Brabants medium denkt dat Luuk de Jong en Noni Madueke zondag van grote waarde kunnen zijn tegen Ajax. De Jong kwam in Noorwegen maar een helft in actie, maar verwacht in de Johan Cruijff Arena gewoon negentig minuten te kunnen spelen. Ook Madueke speelde geen hele wedstrijd, maar lijkt wel steeds beter in zijn ritme te komen. Daarnaast kan PSV ook nog El Ghazi opstellen, die ook in vorm begint te raken.

Daarnaast concludeerde het ED ook dat PSV niet als een kaartenhuis ineen stortte zonder het meedoen van Ibrahim Sangaré, Cody Gakpo en Xavi Simons. De Ivoriaan reisde helemaal niet mee vanwege ziekte, maar wordt zondag gewoon aan de aftrap verwacht tegen Ajax. De Eindhovenaren beschikken over een brede selectie en de krant schrijft dan ook dat het voor Van Nistelrooy prettig is dat het elftal niet in elkaar stort als een aantal sterkhouders ontbreken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *