Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Ruildeal op handen tussen Edson Alvarez en Hakim Ziyech’

Hakim Ziyech zou in de winter zomaar weer kunnen terugkeren bij Ajax. Journalist Simon Phillips denkt dat Chelsea hem wil inzetten om Edson Alvarez naar Stamford Bridge te halen.

Chelsea deed afgelopen zomer al een poging om Álvarez binnen te halen. De Londenaren zouden vijftig miljoen euro hebben geboden voor de boomlange Mexicaan, maar gezien de onhandige timing besloot de Ajax-leiding niet mee te werken. Kort daarvoor ketste een terugkeer van Ziyech naar de Johan Cruijff ArenA eveneens af.

Journalist Phillips vertelt aan GiveMeSport het volgende over de toekomst van Ziyech: “AC Milan en Ajax zijn allebei nog steeds geïnteresseerd. Chelsea heeft nog altijd interesse voor Edson Álvarez van Ajax, dus misschien kan daar iets geregeld worden.”

Perspectief voor Ziyech nihil
Ziyech komt bij Chelsea relatief weinig aan spelen toe. In Londen is hij bezig aan zijn derde manager, maar zijn perspectief is na de laatste trainerswissel nog steeds identiek. De kans is dan ook groot dat de Marokkaans international in januari vertrekt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *