Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Heel United is teleurgesteld in Cristiano Ronaldo’

Binnenskamers is er met grote teleurstelling gereageerd bij Manchester United op de uitlatingen van Cristiano Ronaldo. Hij veegde in een interview met Piers Morgan de vloer aan met manager Erik ten Hag en het beleid van de club. Ook had hij kritiek op de faciliteiten.

Sky Sports News schrijft op basis van bronnen te weten dat Ten Hag én de spelers van Manchester United ‘enorm teleurgesteld’ zijn over de uitlatingen van Ronaldo. Vooral de manier waarop en de timing van het interview roepen de nodige vragen op.

Pas op het moment dat Manchester United terug zou gaan vliegen vanuit Londen na het duel met Fulham (1-2) werd het intern duidelijk wat er naar buiten zou komen. De spelersgroep begrijpt niet dat er ‘gezegd is wat er is gezegd’. The Telegraph wist eerder al te onthullen dat de Manchester United-top bijeenkomt voor een crisisberaad.

De verwachting is dat Ten Hag, voorzitter Richard Arnold, sportief directeur John Murtough en clubeigenaar Joel Glazer om de tafel gaat om te bespreken hoe de club om wenst te gaan met de ontstane situatie. Metro stelt op zijn beurt dat Ronaldo in ieder geval een boete van één miljoen euro tegemoet kan zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *