Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘FC Barcelona wil uitpakken met komst van Oranje WK-ganger’

Jeremie Frimpong heeft zich in de belangstelling gespeeld van het Catalaanse FC Barcelona. Met dit nieuws pakt het Spaanse medium SPORT uit. De rechtsback speelt momenteel de pannen van het dak bij Bayer Leverkusen.

De rechtsbackpositie is de laatste tijd een zorgenkindje bij de Catalanen. Sergiño Dest maakte in 2020 nog de overstap van Ajax om die positie op te vullen, maar de Amerikaans-Nederlandse speler kon niet overtuigen en speelt inmiddels op huurbasis bij AC Milan. Een versterking op rechtsback is een absolute topprioriteit voor de club, zo meldt de krant.

Bovendien wil Barça het contract van Ousmane Dembélé zo snel mogelijk verlengen. De vleugelspeler kende tijdens de jaarwisseling een zeer turbulente periode bij Barcelona en een vertrek van de Fransman leek een kwestie van tijd, maar club en speler verzoenden zich en sindsdien is de snelle vleugelspeler van grote waarde geweest. Volgens Sport gaan Jordi Cruijff en trainer Xavi nog vóór het WK om de tafel zitten om het over mogelijke versterkingen te hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *