Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Memphis Depay is voor een prikkie op te halen’

Memphis Depay mag deze zomer uitkijken naar een nieuwe club. Hier maakt het Spaanse medium AS melding van. En zijn ploeg FC Barcelona heeft een interessant prijskaartje om zijn nek gehangen.

Memphis loopt na dit seizoen uit zijn contract bij FC Barcelona. Vanwege de contractduur en zijn huidige status weet de bespeler van Camp Nou dat de Oranje-international niet voor de hoofdprijs vertrekt. Sterker nog: AS heeft vernomen dat alle aanbiedingen vanaf vijf miljoen euro bespreekbaar zijn.

Chelsea geldt als een van de mogelijke nieuwe clubs van Memphis. Afgelopen zomer ketste een overstap naar Londen nog af, maar volgens de sportkrant lonkt er deze winter een nieuwe kans. De kans op Champions League-voetbal zou hem zeer aanspreken.

In Barcelona kan Memphis niet meer rekenen op veel speeltijd. Mede door de komst van Robert Lewandowski is zijn rol in de selectie uiterst beperkt. Zijn blessureleed van de laatste maanden speelde vanzelfsprekend ook een rol.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *