Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Sevilla kan handtekening van Memphis vergeten’

Memphis Depay ziet een avontuur bij Sevilla niet zitten. De aanvaller van Barcelona wordt door het medium El Nacional gelinkt aan een overstap maar de speler zelf loopt hier dus niet voor warm.

Dat is niet de eerste keer, aangezien de Spanjaarden ook afgelopen zomer al wel oren hadden naar de diensten van de aanvaller. Naast Sevilla zouden ook Juventus en Newcastle United voorzichtig hebben geïnformeerd naar de status van Memphis.

Volgens El Nacional zou Memphis de interesse al af hebben gewimpeld. Volgens het medium denkt de Oranje-international dat hij een verkeerde keuze zou maken wanneer hij overstapt naar Sevilla. De club bungelt momenteel onderaan de ranglijst van de Primera División, waardoor het halen van Champions League-voetbal – het toneel waarop Memphis actief wil zijn – haast onmogelijk is geworden.

Wanneer Memphis de overstap naar Sevilla niet maakt, is dat goed nieuws voor PSV. De Eindhovenaren treffen de Spanjaarden in de tussenronde van de Europa League.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *