Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Feyenoord kan opgelucht adem halen’

De blessure die Feyenoord-mandekker Gernot Trauner eerder deze week opliep met Oostenrijk tegen Andorra lijkt mee te vallen. Wel zal hij het duel tegen Italie aan zich voorbij moeten laten gaan.

‘Het is op het eerste oog niet iets om bezorgd over te zijn’, laat een woordvoerder van Feyenoord weten aan RTV Rijnmond. ‘Het is wel goed voor Trauner om nu voldoende rust te pakken en te herstellen van een volle en veeleisende eerste seizoenshelft.’

Oostenrijk en Italië, die zich allebei niet kwalificeerden voor het WK, spelen om 20.45 uur tegen elkaar. Ze kwamen allebei ook woensdag al in actie: Italië won met 1-3 van Albanië en Oostenrijk versloeg voetbaldwerg Andorra ternauwernood met 0-1, dankzij een laat doelpunt van Marko Arnautovic.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *