Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Milan wil Hakim Ziyech tijdelijk overnemen van Chelsea’

AC Milan heeft plannen om Hakim Ziyech tijdelijk te huren van Chelsea. Hier maakt het Italiaanse medium La Gazetta Dello Sport melding van. Ze willen eenzelfde strategie hanteren als bij Fikayo Tomori, die na een huurperiode permanent werd overgenomen.

Milan staat weliswaar tweede in de Serie A, maar de achterstand op koploper SSC Napoli is opgelopen naar acht punten. De ploeg van Stefano Piolo wist wel mede door Olivier Giroud te overwinteren in de Champions League. De Milanese club kan een aanvallende impuls goed gebruiken. Ziyech zou een ideale speler kunnen zijn om ook de aanvoer op Giroud en Rafael Leão te verhogen, schrijft de krant.

Chelsea en Milan onderhouden een goede relatie en hebben de afgelopen jaren veel deals gesloten. Ziyech heeft het nog altijd zwaar bij Chelsea en heeft ondanks de trainerswissel ook onder Graham Potter weinig vooruitzichten op speeltijd. Chelsea is op hun beurt weer geïnteresseerd in Leão, maar Milan wil de aanvaller niet betrekken in een mogelijke spelerruil. Milan is al lange tijd geïnteresseerd in Ziyech, maar in de zomer besloot de club Charles de Ketelaere vast te leggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *