Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

ESPN: ‘Erik ten Hag wil Cody Gakpo naar United halen’

Erik ten Hag de manager van Manchester United wil Cody Gakpo deze winter proberen over te nemen van PSV. Hier maakt het medium ESPN melding van. Hij moet de vervanger worden van Cristiano Ronaldo.

Ronaldo liet zijn contract eerder deze maand ontbinden en zag af van een openstaand salaris van in totaal vijftien miljoen euro. Dat geeft United nóg meer speelruimte op de transfermarkt, Gakpo lijkt zeker haalbare kaart. Ook al eist PSV minstens vijftig miljoen euro.

In de zomer was Gakpo nog voor zo’n 35 miljoen euro op te pikken, toen gaf United de voorkeur aan Antony (Ajax, honderd miljoen). Dankzij een spectaculaire vorm van Gakpo in zowel de Eredivisie als nu op het WK is de vraagprijs flink opgeschroefd. Het allerliefst houdt PSV de geboren Eindhovenaar tot ná dit seizoen in het Philips Stadion, Gakpo zelf gaf al te kennen daar momenteel zelf ook meer naar te neigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *