Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Uitblinkende Ziyech niet Ajax maar naar deze grootmacht’

AC Milan is momenteel serieus in de race om Hakim Ziyech over te nemen van Chelsea. Hier maakt het Italiaanse medium La Gazetta dello Sport melding van. Een terugkeer naar Ajax lijkt er voorlopig niet in te zitten.

Al maanden gonst het van de geruchten aangaande Milan en Ziyech. Recentelijk leek die optie te zijn doorgestreept, maar de roze sportkrant meldt donderdag dat het idee wel degelijk is geopperd richting de winterse transferperiode. Naar verluidt denkt de Milanese clubleiding aan een huurdeal met een optie tot koop.

In de zomer was een huurtransfer nog onbespreekbaar voor Ziyech, maar La Gazzetta dello Sport schrijft dat hij AC Milan wel ziet zitten als optie. Het voornaamste obstakel zou vooral diens hoge jaarsalaris zijn: zo’n zes miljoen euro netto. Dat is voor de Serie A-gigant te gortig.

AC Milan wenst geen hoge jaarvergoeding te betalen om de verhoudingen in de kleedkamer te bewaken. In Milaan hoopt men nu vooral op de medewerking van Ziyech, die een deel van zijn salaris zou kunnen inleveren om weer wekelijks aan spelen toe te komen. Dit zou een reëel scenario zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *