Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Ajax moet Alfred Schreuder ontslaan na interview’

De supporters van Ajax willen nog altijd dat trainer Alfred Schreuder vertrekt. In een interview met Voetbal International heeft hij zijn zienswijze gedeeld maar dat heeft ze niet op andere gedachten gebracht. Integendeel zelfs….

Vooral zijn uitspraak over Hakim Ziyech valt slecht. Schreuder liet optekenen: “Het is volgens mij voor niemand een geheim dat ik Hakim een hele goede speler vind. Maar we weten ook dat we op die positie met Dusan Tadic en Francisco Conceição twee spelers hebben, die daar goed kunnen spelen. Conceição is nog jong, maar ontwikkelt zich goed.” Kijk hieronder naar een aantal reacties via Twitter….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *