Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Dumfries ziet terugkeer Eredivisie zitten: ‘Ajax of Feyenoord?’

Denzel Dumfries ziet zichzelf in de toekomst nog wel eens spelen in de Nederlandse Eredivisie. Momenteel maakt de vleugelverdediger furore bij zijn club Inter Milan en het Nederlands elftal.

In gesprek met Helden Magazine laat Dumfries, rechtsback van Internazionale, weten: “Sparta en PSV zijn echt mijn clubs, dus als ik het voorrecht heb op latere leeftijd op niveau te kunnen terugkeren naar Nederland, dan ga ik bij voorkeur naar PSV of Sparta. En als ik dan meer gedoceerd moet spelen, zou ik graag nog eens in het centrum spelen.”

“Maar voorlopig is dat niet aan de orde”, benadrukt Dumfries, die in Nederland eveneens voor sc Heerenveen speelde. Een andere club zou natuurlijk óók kunnen… “En als Ajax of Feyenoord interesse toont? Vinden jullie het goed als ik die vraag aan me voorbij laat gaan?”

De Oranje-international richt zich eerst op zijn buitenlandse carrière. Een vertrek bij Inter is niet zijn grootste prioriteit. “Er is heus weleens interesse getoond bij mijn zaakwaarnemer, maar daarmee ben ik totaal niet bezig. Ik zit bij een prachtige club, ben dolgelukkig en heb nog uitdagingen en doelstellingen die ik wil behalen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *