Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

PSV-middenvelder: ‘Het EK 2024 zit nu wel in mijn hoofd’

Joey Veerman baalt ervan dat hij momenteel niet bij de Oranje-selectie zit op het WK in Qatar. Onder de nieuwe bondscoach Ronald Koeman hoopt hij er wel weer bij te zijn.

“Ik vind het ook heel jammer dat ik er niet bij zit”, vertelt Veerman in gesprek met Omroep Brabant. “Het EK 2024 zit nu wel in mijn hoofd. Daar wil ik heel graag bij zijn. Maar je weet nooit hoe bepaalde keuzes uitpakken en wat Ronald Koeman (die na het WK het stokje overneemt, red.) van mij verwacht. Misschien moet ik nog meer goals maken en assists geven.”

De 24-jarige Veerman sprak kort voor het einde van de eerste seizoenshelft al zijn ongenoegen uit over zijn afwezigheid bij Oranje. Dit seizoen is de middenvelder vaste waarde bij PSV, dat momenteel op plek twee staat in de Eredivisie. In 25 optredens in alle competities was Veerman goed voor 7 doelpunten en 5 assists.

Ploeggenoot Armando Obispo baalde er minder van dat hij niet tot de selectie van het Nederlands elftal behoorde. “Ik heb er niet bij stilgestaan omdat ik ook niet in de voorselectie zat. Maar het is iets om naartoe te werken.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *