Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Wout Weghorst: ‘Messi zei lelijke woorden tegen me’

Wout Weghorst was afgelopen vrijdag de grote man bij Oranje. Als invaller scoorde hij twee keer en lag zo bijna Argentinie op de knieen. Lionel Messi had het er maar moeilijk mee en vond het nodig om hem na de wedstrijd nog wat toe te wensen in het Spaans.

“Ik wilde hem na de wedstrijd de hand schudden. Ik heb veel respect voor hem als voetballer, maar hij gooide mijn hand opzij en wilde niet met me praten”, openbaart de pinchhitter na afloop. “Mijn Spaans is niet erg goed, maar hij zei respectloze woorden tegen me en dat stelt me teleur, heel erg teleurstellend.”

De tirade van Messi zal niet lang in het hoofd van Weghorst blijven spoken. Hetgeen waar de spits zich mee bezig zal houden is de uiteengespatte WK-droom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *