Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Feyenoord een paar weken zonder middenvelder

Feyenoord moet het de komende weken doen zonder middenvelder Mats Wieffer. De middenvelder raakte geblesseerd in het oefenduel tegen Stade Rennes.

Wieffer, die afgelopen zomer overkwam van Excelsior, blijft derhalve knokken met het blessurespook. “Dat Mats wederom in de voorbereiding geblesseerd is geraakt is voor hem heel vervelend. Hij is een stuk verder dan een half jaar geleden. Dat hij nu weer weg is gevallen is heel jammer voor hem, ik ben bang dat het wel een paar weken gaat duren”, vreest trainer Arne Slot.

Wieffer was niet de enige absente. “Het is vervelend dat nog vier jongens (Lutsharel Geertruida, Gernot Trauner, Oussama Idrissi en Danilo, red.) na hun vakantie een gedeelte van de voorbereiding gemist hebben. De intensiteit en weerstand die andere jongens wel hebben gehad, hebben zij gemist”, zegt Slot verder tegenover Voetbal International.

“Maar het ziet er naar uit dat ze de komende weken weer gaan aansluiten, daar ben ik blij mee. Het is prettig om te weten dat er achter dit elftal – dat het goed gedaan heeft – nog een groepje zit dat er nog aankomt.” Daartoe behoren ook nog WK-gangers Justin Bijlow en Sebastian Szymanski.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *