Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Transferstorm op komst voor PSV in 2023’

Cody Gakpo werd onlangs voor een recordbedrag verkocht door PSV en zijn transfer zou het begin moeten zijn van een transferstorm voor de Eindhovenaren in 2023.

Marcel Brands wil, bijvoorbeeld, een nieuwe technisch directeur aanstellen en daarbij zijn er ook financiële en sportieve uitdagingen. Sportief succes prijkt bovenaan de wensenlijst in Eindhoven, op de voet gevolgd door het financiële aspect. Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad verwacht dat Brands de hele organisatie eens goed wil doorlichten.

“Tussen de golfbanen, havens en het peperdure vastgoed nabij de Middellandse Zee is ook algemeen directeur Marcel Brands een paar dagen aanwezig”, schrijft de PSV-watcher. “De lange termijn vraagt veel van zijn aandacht, want PSV is nog op zoek naar een nieuwe technische leider en vooral de zomer van 2023 belooft weer een drukke transferperiode te omvatten. Brands wil dan doorpakken en flinke veranderingen doorvoeren, is rondom PSV te horen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *