Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Voor 40 miljoen moet Ajax die speler direct wegdoen’

Het zou goed kunnen dat Ajax deze transferperiode afscheid zal gaan nemen van Edson Alvarez. Er schijnt zelfs een bod voor hem binnengekomen te zijn van 40 miljoen euro. Volgens Aad de Mos zouden de Amsterdammers dit direct moeten accepteren.

“Als je je ogen de kost hebt gegeven hoef je daar geen tekening in te maken”, zegt hij bij het Twee Viertje. “Voor veertig miljoen direct weg doen, dan zullen ze alleen die scouting op orde moeten hebben om direct een andere te halen. Als wij met z’n tweeën een week gaan kan ik je beloven dat we zeker een goede halen, dat heb ik in het verleden al een keer bewezen.

Vervolgens wordt er gewezen naar de Argentijn Enzo Fernandez van Benfica. De Portugezen haalden hem een halfjaar geleden naar de club voor 15 miljoen en schijnen nu een bod van 100 miljoen te hebben afgewezen. “Dat betekent dat Benfica hele goede ogen heeft en dat is nu eenmaal zo. Amrabat zou daar ook voor in aanmerking komen, die is drie klassen beter dan Alvarez. Hij kan opbouwen, kan een bal naar de goeie kleur spelen, is veel wendbaarder en veel sneller. Ze zijn er wel, je moet er alleen op het goede moment tegenaan lopen”, aldus De Mos.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *