Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Flinke kritiek op Ajacied: ‘Die kan er helemaal niets van’

Op 6 januari wordt de Nederlandse competitie weer hervat en het is de vraag wie er aan het eind van de rit met de landstitel omhoog staat. Journalist Valentijn Driessen van De Telegraaf heeft hier wel een idee over. “De weg ligt open voor Ajax. Ze hebben zoveel kwaliteiten. Uiteindelijk gaat dat de doorslag geven”, zegt Driessen bij Koffie met Valentijn van Vandaag Inside.

Wel weet Driessen dat er nog wat moet gebeuren bij de Amsterdammers. “Die Jorge Sanchez kan er natuurlijk helemaal niks van. En ze zoeken nog een keeper. Misschien dat we na januari meer weten, want Ajax gaat natuurlijk de transfermarkt op. Feyenoord en PSV ongetwijfeld ook. Maar PSV kan bijvoorbeeld al geen grote transfer doen.”

“Ik denk dat Ajax kampioen wordt. Die gaan zich natuurlijk versterken en het verlies van Gakpo bij PSV en Trauner bij Feyenoord wegen zwaarder dan het vertrek van Blind bij Ajax”, zo luidt de toelichting van de journalist.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *