Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Ajax doet bod van 20 miljoen plus megasalaris’

n Ook al heeft de mandekker Leonardo Balerdi aangegeven niet te willen vertrekken bij Marseille gaat Ajax toch een bod op hem doen. Volgens journalist Santi Aouna van Foot Mercato gaat het om een som van maar liefst 20 miljoen euro.

Ook zal er een enorme aanbieding voor hem klaar liggen. Op die manier hoopt Ajax Balerdi toch te overtuigen van een transfer.  “Ik heb met mijn zaakwaarnemer gesproken en ik wil hier blijven, dat is zeker”, zei hij gisteren nog.De 23-jarige verdediger is een vaste waarde bij Marseille dit seizoen en kwam tot 25 wedstrijden dit seizoen. Gisteren werd hij nog door Ajax-scouts bekeken in het competitieduel met ESTAC Troyes. Balerdi, die ook over een Italiaans paspoort beschikt, ligt nog tot de zomer van 2026 vast in Frankrijk.

De Telegraaf schreef eerder al dat Stefan de Vrij (Inter Milan) ook op het lijstje staat, maar vanwege zijn blessuregevoeligheid wel onder Balerdi in de pikorde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *