Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Perr Schuurs nu al dik 25 miljoen euro waard’

Afgelopen zomer verruilde Perr Schuurs Ajax voor een Italiaans avontuur bij Torino. En de mandekker maakt daar flinke furore. Zelfs zo erg dat de grootmacht Inter Milan hengelt naar zijn diensten. Gisteren kegelde hij met zijn club het grote AC Milan nog uit de beker.

Tuttosport spreekt van weer een geslaagd examen voor Schuurs, die de Torino-defensie met persoonlijkheid zou leiden. Van de lokale krant krijgt de ‘geweldige’ ex-Ajacied een 7,5 voor zijn aandeel in het bekersucces. ‘Hij liet zich één keer verrassen door Charles De Ketelaere. Dat was zijn enige fout in deze gladiatoren-wedstrijd. Hij betoverde iedereen in San Siro.’

Dat Inter serieus geïnteresseerd is in Schuurs, mag volgens Corriere dello Sport geen verrassing heten. ‘Toen Torino hem afgelopen zomer bij Ajax weghaalde en daarmee de Europese concurrentie aftroefde, wisten ze al dat de waarde van de Nederlander binnen een paar maanden zou verdubbelen. Waar ze negen miljoen euro plus bonussen betaalden, is de klasse-speler uit 1999 nu minimaal 20 à 25 miljoen euro waard.’

Ook andere Italiaanse media rekenen Schuurs tot de uitblinkers bij Torino. La Stampa geeft hem een 8, La Gazzetta dello Sport een 7. Schuurs vertelde onlangs aan Tuttosport niet bezig te zijn met een transfer. “Ik ben blij hier te zijn, zoveel te spelen en mij te ontwikkelen dankzij trainer Ivan Juric. Ik denk op dit moment alleen aan Torino, niet aan een vertrek in de zomer.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *