Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Chelsea en Liverpool strijden om supertalent van Ajax’

Zowel Chelsea als Liverpool strijden om de komst van Jeppe Kjaer. Hij speelt in de jeugd van de Amsterdammers maar dreigt daar zijn contract niet te verlengen.

Volgens journalist Olbracht Bialas, die onder meer schrijft voor de BILD en dagblad De Gelderlander, zitten Liverpool en Chelsea op het vinkentouw voor de Deen. Overigens worden ook Bayer Leverkusen en Lille OSC gelinkt aan Kjaer, een achttienjarige rechtsbuiten die tevens tienvoudig jeugdinternational van Denemarken (één goal) is.

In september 2020 kwam hij nog voor zo’n twee miljoen euro over van AC Horsens uit zijn geboorteland, nu lijkt hij dus transfervrij de deur uit te gaan lopen. Dit seizoen staat zijn teller op twee wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie en drie in de UEFA Youth League.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *