Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Arne Slot wisselt flink voor treffen met Groningen’

Morgen speelt Feyenoord in de Eredivisie tegen FC Groningen. En de verwachting is dat trainer Arne Slot flink zal gaan wisselen voor deze pot ten opzicht van afgelopen donderdag. Ze wonnen toen het bekerduel tegen PEC Zwolle met 3-1.

Volgens het Algemeen Dagblad staat David Hancko verrassend genoeg ‘gewoon’ weer in de basis, ondanks de sleutelbeenblessure die hij tegen PEC opliep. De Slowaak vormt een centraal duo met Lutsharel Geertruida, waardoor Marcus Pedersen op rechtsachter mag beginnen en Mats Wieffer op ‘zes’ blijft staan. Tegen de Zwollenaren was hij al goed voor een goal én een assist.

Op linksachter zou Marcos Lopez de voorkeur krijgen boven jeugdspeler Quillindschy Hartman. Alireza Jahanbakhsh moet ondanks een uitstekend optreden tegen PEC weer op de bank plaatsnemen, aangezien Javairo Dilrosun en Igor Paixao de flanken mogen gaan bestrijken in Groningen. Danilo – en dus niet Santiago Giménez – start in de punt.

Deze week werd van Hancko nog gezegd dat hij niet tijdig hersteld zou zijn voor het bezoekje aan het noodlijdende Groningen, dat deze week nog werd uitgeschakeld door Spakenburg in de beker. Het AD verwacht hem dus wél aan de aftrap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *