Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Arne Slot ziet overstap naar Leeds United wel zitten’

Arne Slot zou niet onwelwillend staan tegenover een vertrek naar het Engelse Leeds United. Volgens het medium Leedslive zou de club bemoedigende signalen hebben ontvangen vanuit zijn entourage. Momenteel maakt Slot al jaren furore bij Feyenoord waarmee hij op het moment koploper is in de Nederlandse Eredivisie.

Leeds United heeft Jesse Marsch eerder deze week ontslagen vanwege de teleurstellende resultaten. De club is sindsdien op zoek naar een nieuwe manager, waarbij sinds afgelopen dinsdag ook de naam van Slot serieus valt. Naar verluidt heeft oud-Feyenoorder Luis Sinisterra zelfs een goed woordje voor hem gedaan.

LeedsLive bericht donderdag: “Feyenoord’s Arne Slot was aanvankelijk moeilijk voor te stellen, maar komt nu in het zicht van The Whites. Er komen bemoedigende geluiden uit het kamp van de trainer, maar zijn club blijft vastberaden om hem te behouden.”

Feyenoord heeft al laten weten dat een tussentijds vertrek van Slot niet bespreekbaar is. Zelf heeft de Feyenoord-trainer aangegeven dat het vooralsnog louter speculaties zijn, maar toch zijn er wel degelijk Britse media die zeker weten dat er ontwikkelingen zijn rond de Nederlander.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *