Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

PSV-sponsoren staan plek af in het Philips Stadion

De sponsoren van PSV hebben besloten om zaterdag hun plek af te staan voor een wervingsactie voor de zieke Thijs Slegers. Hier maakt het Eindhovens Dagblad melding van. Om 20.00 uur spelen de Eindhovenaren dan een competitieduel tegen FC Groningen.

Van de ernstig zieke perschef Slegers werd bekend dat hij uitbehandeld is. In de tijd die hij nog leeft, wil hij zoveel mogelijk bloed- en stamceldonoren strikken. Op de led-boardings in het stadion zal het bericht van Slegers worden gepresenteerd.

Slegers wijst op het belang van zoveel mogelijk donoren, die levensreddend kunnen zijn als iemand een stamceltransplantatie of bloedtransfusie moet ondergaan. Sinds Slegers bekendmaakte uitbehandeld te zijn, vond Stichting Matchis ruim vier duizend nieuwe donoren. Dat is een enorm aantal volgens een woordvoerder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *