Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Politie pakt Mohamed Ihattaren op na conflict

Mohamed Ihattaren is door de politie aangehouden vanwege een conflict in de relationele sfeer. Hier maakt de NOS melding van. Maandagochtend zou de woning in Vleuten zijn doorzocht.

De aanhouding zou losstaan van zijn eerdere arrestatie in november. Destijds werd de voetballer opgepakt wegens een bedreiging. ‘De verwachting is dat de recente ontwikkelingen zijn profbestaan bij Juventus de komende periode zullen bemoeilijken’, meldt de NOS.

Voor Ihattaren is het een nieuw dieptepunt. De spelmaker brak als groot talent door bij PSV en bereikte zelfs de selectie van het Nederlands elftal. Na het overlijden van zijn vader ging het bergafwaarts. In Eindhoven botste hij met trainer Roger Schmidt, waarna hij via de achterdeur naar Juventus vertrok. De Italiaanse topclub verhuurde hem meteen aan Sampdoria, maar daar was Ihattaren al snel spoorloos. Even leek de begenadigde technicus zijn carrière bij Ajax nieuw leven in te blazen. Na een succesvolle voorbereiding verdween hij echter weer uit beeld, met name door strapatsen buiten de lijnen.

Ihattaren moest zich onder meer gedeisd houden vanwege vermeende bedreigingen uit het criminele circuit. Ondertussen ging ook een auto van de aanvallende middenvelder in vlammen op. Ajax maakte daarna bekend dat het niet gebruik zou maken van een optie tot koop. Wesley Sneijder probeerde hem nog bij de hand te nemen, maar Ihattaren bleek de knop niet om te kunnen zetten. In november nam de familie Nouri hem in huis, maar opnieuw bleef sportief herstel uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *