Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Myron van Brederode tekent nieuw contract bij AZ

AZ heeft een grote slag geslagen. Het aanvallende talent Myron van Brederode heeft namelijk zijn handtekening gezet onder een nieuw contract bij de Alkmaarders. Hij ligt nu tot medio 2027 vast.

“AZ heeft het contract van jeugdexponent Myron van Brederode opengebroken en verlengd”, schrijft de huidige nummer drie van de Eredivisie op zijn officiële clubwebsite. “De aanvaller tekende maandag in het AFAS Stadion een contract tot medio 2027. Van Brederode kwam dit seizoen tot 29 wedstrijden in AZ 1 en was daarbij drie keer trefzeker.”

In 2016 maakte de buitenspeler de overstap van AFC naar AZ en zijn ontwikkeling door de jaren heen ziet hij als een verklaring voor zijn goede prestaties in de kaasstad van Nederland: “Maar ook de mindere momenten en dat ik daar weer bovenop ben gekomen. Mijn kwaliteit aan de bal heeft dat vooral laten zien.” Zijn eerste doelpunt op het hoogste niveau herinnert hij zich nog als de dag van gisteren: “Het is mijn mooiste moment tot nu toe. Er was ook gelijk een liedje met mijn naam.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *